Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Opuštěného psa odvezli do útulku
Opuštěného psa menšího vzrůstu přivedl v pátek 20. dubna v dopoledních hodinách na služebnu městské policie devatenáctiletý mladík z Děčína. Uvedl, že psa našel na parkovišti nedalekého obchodního centra. Hlídka zvíře převzala a odvezla do městského útulku pro opuštěná zvířata, kde psa umístila do záchytného kotce.

Muž neuklidil po svých psech, dostal pokutu
Povinnost uklízet exkrementy po svých psech zanedbal třiadvacetiletý muž z Děčína. Všimla si ho obsluha kamerového systému městské policie. Muž v ulici Plzeňská v Děčíně 4 venčil dva psy. Jakmile zvířata vykonala svou potřebu, muž se z místa vzdálil. Hlídka MP muže ztotožnila a za znečištění veřejného prostranství mu uložila pokutu. Majitel psů pak pod dohledem strážníků vše uklidil.

Ženu napadl její partner
O pomoc požádala v sobotu v odpoledních hodinách městskou policii žena z Děčína 4. Uvedla, že ji napadl její přítel a ona před ním utekla k sousedce, kde se schovala. Na místo byla okamžitě vyslána hlídka městské policie, která kontaktovala oznamovatelku. Hlídka na místě zastihla i údajného útočníka, šestačtyřicetiletého muže z Děčína. Na žádost oznamovatelky přivolali strážníci hlídku Policie ČR, která řešení události převzala.

Za prodej alkoholu mladistvým hrozí ženě vysoká pokuta
Vysoká pokuta hrozí za podávání alkoholu mladistvým třiatřicetileté barmance. Hlídka městské policie zjistila při namátkové kontrole provozovny v centru města, že obsluha baru prodala alkoholický nápoj dvěma mladíkům ve věku šestnáct a sedmnáct let. Hlídka záležitost zadokumentovala a předala k řešení příslušnému správnímu orgánu Magistrátu města Děčín, který bude o přestupku rozhodovat.

Psa odvezli strážníci do útulku
Na pohyb psa menší rasy upozornila děčínské strážníky žena z děčínské čtvrti Nebočady. Oznamovatelka dále zvedla, že zvíře vběhlo k ní na zahradu. Na místo byla vyslána hlídka strážníků. Ti zvíře od oznamovatelky převzali a převezli ho do děčínského útulku pro opuštěná zvířata, kde ho umístili do záchytného kotce.

Zdroj: MP Děčín