Rubriky
Turisti Zprávy

Časopis pro turisty je třetí nejlepší v republice

Co zajímavého nesmíte při návštěvě Děčína a okolí vynechat, kde se dobře najíte a co musíte ochutnat se dozvíte z Časopisu pro turisty. Město ho letos vydalo již potřetí a to nejen v českém, ale také i v anglickém a německém jazyce. Získat ho můžete zdarma v Turistických informačních centrech, ke stažení je také v elektronické podobě na webu pro turisty www.idecin.cz.

„Časopis vydáváme vždy na začátku roku, abychom ho mohli vozit na veletrhy cestovního ruchu. K dispozici je také pro všechny poskytovatele služeb a hoteliéry,“ řekla Hana Cermonová, náměstkyně primátorky. Letos s ním radnice uspěla v soutěži turistických propagačních materiálů Tourpropag 2018. „Těší nás, že jsme s časopisem uspěli. Je za ním opravdu hodně práce mnoha lidí a je to pro ně tedy odměna, která je motivací pro další ročník. Ten se totiž začne připravovat již koncem léta,“ doplnila náměstkyně primátorky. Kromě časopisu město vydává i další propagační materiály. Letáky zaměřené na zájmové činnosti nebo památky a trhací mapy jsou distribuovány také zdarma. Další propagační předměty jako jsou pohledy, tužky, bločky, šátky, trička apod. lze zakoupit v informačních centrech. Veškeré materiály i předměty jsou v jednotném vizuálním stylu města.

Časopis pro turisty i další propagační materiály města navrhuje a zpracovává děčínské grafické studio www.studiomaglen.cz.