Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 2.12.2017 v 04:50 hod. oznámil občan, že na Masarykově náměstí v DC1 se nacházejí osoby, které poškodily světla na instalovaných betonových sloupcích. Hlídka po příjezdu na místo zjistila osm ukopnutých světel. Na místo byla přivolána hlídka PČR. Strážníci podezřelé z poškození světel zadrželi kousek od náměstí. Jednalo se o mladíky ve věku sedmnáct a devatenáct let. Dotyční se k poškození světel doznali. Řešení záležitosti převzala Policie ČR.

Dne 2.12.2017 v 12:00 hod. oznámila žena z DC4 muže popíjejícího alkohol v prostorách nádraží, což je v rozporu se zákonem. Hlídka MP na místě zjistila, že se jednalo o devětatřicetiletého muže z Děčína. Dotyčný popíjel krabicové víno. Hlídka muži uložila pokutu a z prostor nádraží jej vykázala.

Dne 3.12.2017 v 02:35 hod. oznámila žena, že kolem mateřské školy v DC2 šel nějaký muž, který následně upadl a teď tam někde leží mezi auty. Hlídka MP na místě kontaktovala třicetiletého podnapilého muže. Dotyčný neměl žádné zranění, jakoukoli pomoc od hlídky MP odmítl. Hlídka dohlédla na jeho bezpečný odchod do místa bydliště.

Dne 1.12.2017 v 22:20 hod. oznámil občan, že v DC1 na Masarykově náměstí  se příliš hlasitě projevují dva muži a značně opilá žena, která neustále padá na zem. Hlídka MP na místě zjistila, že čtyřiatřicetiletá žena je opilá tak, že není schopna sedět natož stát. Vzhledem ke stavu, v jakém se nacházela, byla na místo přivolána záchranná služba, jejíž posádka odvezla ženu do nemocnice.

Zdroj: MP Děčín