Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 29.9.2017 v 00:53 hod. oznámila obsluha baru v DC1, že má problém s podnapilým hostem. Hlídka MP zjistila, že šestapadesátiletý muž v baru popíjel se svými dvěma kamarády, přičemž konzumaci alkoholu dotyční příliš nezvládli. Hlídka všechny tři z provozovny na žádost obsluhy vykázala a společně s psovodem dohlédla na jejich poklidný odchod.

Dne 29.9.2017 v 15:31 hod. zaslechl strážník při hlídkové činnosti v Děčíně 32 hluk ze spodní části sídliště. Na místě zastihl dvě ženy, které se vzájemně napadaly. Strážník zabránil dalšímu konfliktu a společně s asistenty prevence kriminality situaci zklidnil. Strážník zjistil, že důvodem konfliktu byly vztahové problémy mezi dvěma ženami a jedním mužem. Vzhledem k tomu, že jedna z žen byla při konfliktu zraněna, dozorčí služba na místo přivolala záchranku, která zraněnou ženu ošetřila. Záležitost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Dne 30.9.2017 v 19:25 hod. požádala záchranná služba o asistenci při zákroku u opilce, který se zranil v DC4 a neustále záchranáře napadá. Hlídka na místě ověřila totožnost dotyčného a asistovala při jeho převozu do nemocnice.

Dne 30.9.2017 v 15:02 hod. oznámila obsluha čerpací stanice v DC5, že se u nich na terase usadil nějaký bezdomovec a nechce odejít. Dále obsluha uvedla, že bezdomovec u sebe má dva psy. Hlídka zjistila, že jde o strážníkům dobře známého třiašedesátiletého bezdomovce. Hlídka jej z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín