Rubriky
Sport Zprávy

REPREZENTACE KADETEK V DĚČÍNĚ!

Děčín přivítá další reprezentační výběr. Tentokrát to budou kadetky do 16 let, u nichž v roli asistenta trenéra působí také šéftrenér děčínské mládeže a hráč A-týmu Robert Landa.

Děvčata se připravují na srpnové mistrovství Evropy, které se odehraje v Bourge, v zemi jejich děčínských soupeřek Francii. Tým Richarda Fouska se tradičně účastní elitní divize, v letech 2013 – 2014 získal dvě stříbra a v roce 2015 se stal dokonce mistryněmi Evropy!

Francouzky čeká v Děčíně delší tréninkový kemp, dorazí už v neděli. Češky se připojí ve středu a hned ve čtvrtek sehrají první ze tří vzájemných duelů. Jen ten čtvrteční bude plně otevřený veřejnosti a Češky budou chtít svým soupeřkám vrátit jasnou pořážku z nedávného turnaje v Nice (81:61), ale také dubnovou těsnou prohru 58:55 z Poinconnet. Poprvé tak budou hrát letos nejmladší Lvice v domácím prostředí.

Děčín nabízí národním výběrům skvělé prostředí pro organizaci tréninkových kempů především i pro přípravná utkání. Kromě mužské reprezentace už se zde připravily výběry dívek U16, U17 a U18 a rovněž chlapecké výběry U16, U17 a U18. I nadále chce vedení klubu nabízet tuto možnost reprezentacím a také skvělým děčínským příznivcům přinášet možnost vidět kvalitní mezinárodní střetnutí.

Zdroj: www.bkdecin.cz