Rubriky
Sport Zprávy

Úvod triatlonové sezony v podání Triade Děčín

Na úvod sezony se závodníci Triade Děčín úspěšně představili na několika akcích a započali tak další triatlonovou sezónu 2017.

Úvod sezóny obstaral extrémní duatlon Krušnoman v distancích 5km běh, 85km kolo a 15km běh, na start se postavili Marek Peterka a Daniela Pešková, která po vynikajícím výkonu vyhrála svou kategorii.

V sobotu 3.6 se konal nejmasovější triatlon ( 700 závodníků) v ČR Czechman v distancích halfironmana, kde nastoupil na startovní čáru  Jiří Prášek a Marek Peterka, který dělal vodiče nevidomému závodníkovi Ondrovi Zmeškalovi a to v rámci projektu na pomoc handicapovaným sportovcům IRON PEOPLE, za kterým stojí Martin Gabla spolu s Markem Peterkou a ve 3 dnech se pokusí absolvovat 3 Ironmany a získat  podporu pro lidi, kteří bojují s handicapem a to naplno. Přidat se můžete i VY info na:   http://www.ironpeople.cz

Další účast závodníků Triade byla zastoupena na závodech v Bratislavě, Poděbradech nebo Dráždanech.

Všem patří gratulace, poděkováni za vzornou reprezentaci města Děčín a přejeme další úspěšná představení na triatlonové scéně.

V nejbližší době Triade Děčín také pořádá několik triatlonových akcí jako Triatlon Mikulášovice a Železný knedlík. Sledujte www.decinsportfest.cz

Triade Děčín