Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 7. 5. 2017 v 13:42 hod. oznámil občan, že v jednom z bytů v panelovém domě v ul. Čsl. Partyzánů v DC32 se někdo pere. Na místo byla vyslána hlídka MP, která situaci zklidnila. Na místo došlo ke konfliktu tří mužů ve věku třicet pět až čtyřicet let. Dva účastníci konfliktu utrpěli zranění, proto byla na místo přivolána záchranná služba a Policie ČR, která řešení události převzala.

Dne 8. 5. 2017 v 16:00 hod. oznámil občan z DC3, že v ul. Rakovnická se na dětském hřišti pohybuje malá holčička, která venčí velkého černého pittbula, což by mohlo být nebezpečné. Hlídka MP na místě kontaktovala sedmiletou dívku a odvedla ji k jejím rodičům, které poučila o možném nebezpečí při venčení psa. Rodiče se omluvili a přislíbili nápravu.

Dne 7. 5. 2017 v 8:12 hod. oznámili zaměstnanci baru v DC1, že mají problém s mužem, který jim rozbil dveře na toaletu. Hlídka MP na místě kontaktovala majitele provozovny a podezřelého, který dveře poničil. Jednalo se o pětapadesátiletého muže z Benešova nad Ploučnicí. Muž se s majitelem dohodl a za rozbité dveře mu na místě ihned zaplatil. Hlídka věc vyřešila domluvou.

Dne 5. 5. 2017 v 11:05 hod. oznámil pracovník ostrahy obchodu v DC4, že se jim na WC opět zamknul bezdomovec a nechce objekt opustit.  Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého sedmdesátiletého bezdomovce, kterého z objektu vykázala.

Zdroj: MP Děčín