Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 23.12.2016 v 20:31 hod. oznámil občan, že Teplickou ulicí od Ovčího můstku směrem na DC4 jdou čtyři mladíci, kteří porážejí popelnice. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zadržela čtyři podezřelé ve věku šestnáct až dvacet tři let. K převrácení popelnic se mladíci hlídce přiznali. Popelnice pak za dohledu hlídky MP uklidili. Hlídka pořídila fotodokumentaci. Záležitost bude následně řešit příslušný správní orgán.

Dne 23.12.2016 v 2:41 hod. oznámila žena, že před basketbalovou halou je opilý muž, který poškodil zaparkované vozidlo. Hlídka MP zjistila, že před restaurací se poprali dva muži ve věku čtyřicet čtyři a čtyřicet tři let. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 20.12.2016 v 6:16 hod. oznámila žena, že jí u zadního vchodu budovy na Mírovém náměstí v DC4 obtěžoval nějaký bezdomovec. Na místo byla vyslána hlídka, která kontaktovala pětatřicetiletého muže z Děčína. Muž byl v podnapilém stavu. Hlídka jej z místa vykázala.

Dne 19.12.2016 v 14:55 hod. oznámila žena z DC4, že jí napadl bývalý přítel. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala oznamovatelku a jejího bývalého přítele, který byl rovněž na místě. Jednalo se o muže ve věku třicet čtyři let. Oznamovatelka neměla žádné viditelné poranění, lékařské ošetření nevyžadovala a řešit věc oznámením na PČR odmítla. Hlídka pouze na její žádost muže z domu vykázala.

Dne 19.12.2016 v 12:48 hod. oznámil pracovník ostrahy obchodu v DC4, že v prostoru za pokladnami zadržel zloděje, který odcizil lahev alkoholu. Hlídka MP zjistila totožnost podezřelého, jednalo se o padesátiletého muže z Děčína. Dotyčný odcizil lahev v hodnotě 209,- Kč. Vzhledem k tomu, že byl v posledních třech letech trestán za krádež, hlídka jej předala PČR, která řešení záležitosti převzala.

Zdroj: MP Děčín