Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_straynici_alesoDne 11.12.2016 v 10:24 hod. oznámil občan z DC6, že jeho soused zadržel zloděje. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která zjistila, že třicetiletý muž se pokusil ze zahrady domu v DC6 ukrást sadu řeznických nožů a sekeru. Majitel jej ale při činu zadržel. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 10.12.2016 v 07:40 hod. zastavila hlídka MP v ulici Podmokelská v DC4 vozidlo zn. VW Golf, které jelo v protisměru. Hlídka zjistila totožnost řidiče. Jednalo se o sedmadvacetiletého muže z Nového Boru. Dotyčný hlídce sdělil, že nedávno přišel o řidičský průkaz. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 10.12.2016 v 05:49 hod. oznámila žena z DC32, že v 5. patře jednoho z panelových domů někdo pouští nahlas hudbu. Hlídka MP na místě kontaktovala trojici namol opilých nájemníků, se kterými se vzhledem k jejich stavu nedalo příliš komunikovat. Hlídka jim nařídila hudbu vypnout, což ihned učinili. Strážníci přestupek zadokumentovali a předali k řešení příslušnému správnímu orgánu.

Dne 8.12.2016 v 22:15 hod. oznámil občan, že na silnici mezi vlakovým nádražím Děčín – Východ a nedalekou firmou se pohybuje opilec a otravuje zaměstnance odcházející z podniku. Hlídka MP na místě přistihla podnapilého pětadvacetiletého muže, který odmítl na výzvu hlídky ze silnice odejít, po chvíli začal před hlídkou utíkat a cestou do všeho kopal. Hlídka jej zadržela a předvedla na služebnu PČR, která řešení události převzala.

Zdroj: MP Děčín