Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mpdecin_alesoDne 25.9.2016 v 22:04 hod. oznámila dispečerka bezpečnostní agentury, že na pultu centrální ochrany zaznamenala alarm v objektu sběrného dvora a požádala o asistenci městskou policii. Hlídkou MP byl uvnitř areálu zadržen osmadvacetiletý muž, který se v jedné z kovových van přehraboval v železném šrotu. Po konzultaci s PČR byla záležitost vyřešena na místě uložením blokové pokuty.

Dne 25.9.2016 v 14:45 hod. oznámil občan volně pobíhajícího velkého psa u restaurace v DC6. Strážník městské policie na místě zvíře odchytl a předal majiteli, který se na místo během několika minut dostavil. Záležitost strážník vyřešil důraznou domluvou.

Dne 24.9.2016 v 8:20 hod. oznámila obsluha prodejny v DC6, že před provozovnou má problém s odcházejícími návštěvníky nedalekého diskoklubu. Na místo byla vyslána hlídka MP. Strážníci na místě zjistili, že došlo ke konfliktu několika lidí, přičemž jeden z účastníků měl jinému vyhrožovat nožem. Hlídka MP situaci zklidnila a na místo přivolala hlídku Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 24.9.2016 v 4:35 hod. oznámil občan, že kousek od hlavního nádraží v DC4 leží u silnice nějaký muž. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o sedmadvacetiletého muže z Děčína. Dotyčný byl v podnapilém stavu, neměl žádné zranění a jakoukoli pomoc od hlídky MP odmítl. Po ověření totožnosti hlídka věc vyřešila domluvou a muže nasměrovala do místa jeho bydliště.

Zdroj: MP Děčín