Rubriky
Sport Zprávy

Duatlon pro mládež v Děčíně

detsky_duatlonVe středu 14. září se konal v Děčíně na Mariánské louce závod v duatlonu pro mládež, který uspořádal triatlonový oddíl Triáde Děčín a Nadační fond Tomáše Slavaty a byl již třetí  akcí, kde závodí i děti z dětských domovů, které Tomáš Slavata podporuje a ukazuje jim cestu životem pomocí sportu.

Do závodu odstartovalo nakonec téměř 200 dětí ve věku od 2 do 15 let. Rozděleny byly do 6 kategorií. Díky Tomášovi jsme mohli zapujcit kolo dětem, ktere nemaji své vlastní.

Závod měl pohodovou atmosféru, ke které přispělo nádherné letní počasí a děti závodily ze všech svých sil. Po té co absolvovaly svou trať v rozložení běh – cyklistika – běh, čekalo na každého z nich občerstvení a diplom. Pro ty nejlepší byly připraveny i věcné ceny a vyhlášení na stupních vítězů.

Vítězové byli nakonec všichni, kdo se aktivně zúčastnili a užili si krásné odpoledne v příjemné atmosféře s fajn lidmi.

Poděkování patří všem, kteří tento závod pomáhali organizovat, a to především řediteli závodu Jaroslavovi Hauzírkovi , Tomáši Slavatovi, členům oddílu Triade  –  za velkou sportovní i organizační úroveň. Také rodičům, kteří přivedli své děti na tuto sportovní akci.

Děkujeme partnerům Triade Děčín a  hlavně společnosti ČEZ za podporu.

Jednalo se o předposlední letošní akci pořádanou Triade Děčín. Bude následovat Běh 17.Listopadu. Triade Děčín je  jedním z největších pořadatelů závodů v Děčíně.

Zároveň Triade věnuje po všech akcích znovu finanční částku na handicapované děti, celkem za své trvaní to je již přes 250 000,-Kč – Děkujeme partnerům a rodičům za podporu při zaplacení dobrovolného startovného.

Info, foto a výsledky na http://www.decinsportfest.cz

Triade Děčín
Marek Peterka