Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 12.6.2016 v 14:55 hod. oznámila žena přítomnost dvou bezdomovců v parku v DC1. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známou dvojici opilců ve věku padesát dva a dvacet pět let. Muži měli kolem sebe igelitové pytle s hadry, které přehrabávali a dělali kolem sebe značný nepořádek. Hlídka je nechala vše uklidit, přestupek strážníci vyřešili na místě v blokovém řízení.

Dne 11.6.2016 v 07:35 hod. oznámila žena z DC1 poškození vstupních dveří do domu. Dveře údajně poničil nějaký mladík v červené kšiltovce a tričku, který poté utekl směrem k ul. Sládkova. Hlídka podezřelého odpovídajícího popisu spatřila, jak utíká směrem k Loubí, kde ho strážníci zadrželi. Jednalo se o pětadvacetiletého muže z Děčína. Záležitost si k dořešení převzala PČR.

Dne 10.6.2016 v 17:14 hod. oznámila žena, že v DC6 v ulici Ruská leží zřejmě opilý muž, která má u sebe psa. Hlídka na místě zjistila, že muž je značně opilý, není schopen chůze a má u sebe malé štěně. Hlídce se podařilo zjistit totožnost opilce, jednalo se o osmačtyřicetiletého muže z Děčína. Na místo byla přivolána sanita záchranné služby, jejíž posádka odvezla muže do nemocnice na ošetření. Hlídka poté převezla štěně do městského útulku pro opuštěná zvířata, kde jej předala zaměstnancům.

Dne 10.6.2016 v 08:15 hod. zadržel strážník v DC4 muže, který u jedné z prodejen odcizil ze stojanu sluneční brýle v hodnotě 89,- Kč. Strážník zjistil jeho totožnost, jednalo se o dvaasedmdesátiletého muže z Hodonína. Strážník vyřešil přestupek na místě uložením blokové pokuty.

Dne 10.6.2016 v 00:40 hod. oznámil řidič taxislužby zřejmě opilého řidiče osobního vozu Hyundai, které jede pouze po disku bez pneu. Hlídka MP spolu s hlídkou PČR řidiče ve vozidle zadržela v DC2. Jednalo se o třicetiletého muže z Děčína. Záležitost si k dořešení převzala hlídka PČR.

Dne 10.6.2016 v 00:01 hod. oznámil občan rvačku v baru v DC1. Na místo byly vyslány dvě hlídky MP a informace byla předána PČR, která na místo vyslala další hlídky. Hlídky MP na místě zabránili dalšímu fyzickému kontaktu mezi účastníky a zjistili jejich totožnost. Strážníci zjistili, že šestatřicetiletý muž napadl o devět let staršího návštěvníka baru. Po uklidnění situace si záležitost převzala hlídka PČR.

Zdroj: MP Děčín