Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_straynici_alesoDne 28.3.2016 v 12:30 hod. spatřila hlídka MP při kontrolní činnosti v DC4 viděla muže, který udeřil ženu. Hlídka útočníka okamžitě zadržela.
Jednalo se o pětatřicetiletého muže z Jílového. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 27.3.2016 v 21:50 hod. oznámil muž z DC3, že po ulici Rakovnická jde nějaká skupina mladíků, kteří mají plato vajec a hází je všude kolem sebe. Na místo byla vyslána hlídka MP a lokalita byla rovněž monitorována kamerovým systémem. Hlídce MP se na místě podařilo kontaktovat sedmnáctiletého a šestnáctiletého mladíka, kteří měli u sebe prázdné plato od vajec. Oba se k házení vajec přiznali. Přestupek hlídka vyřešila uložením blokových pokut.

Dne 27.3.2016 v 15:30 hod. oznámil občan, že mu bývalý manžel jeho přítelkyně odcizil peněženku s doklady. Nyní jde směrem k náměstí v DC1. Hlídka MP muže na kruhovém objezdu u kostela zadržela. Jednalo se o padesátiletého muže z Děčína. Záležitost si následně k dořešení převzala hlídka PČR.

Dne 26.3.2016 v 16:20 hod. oznámil správce veřejného prostranství, že v parku před Sněžníkem v DC4 močí nějaká žena na lavici. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známou dvaasedmdesátiletou ženu. Hlídka s ní přestupek vyřešila uložením blokové pokuty.

Dne 25.3.2016 v 23:40 hod. oznámila servírka restaurace v DC3, že v provozovně se začali fyzicky napadat hosté. Na místo byly vyslány dvě hlídky MP a byla vyrozuměna PČR, která na místo taktéž vyslala své hlídky. Strážníci na místě zjistili, že dva muži napadli jiného hosta a způsobili mu krvácející zranění v obličeji. Na místo byla přivolána sanita, jejíž posádka odvezla zraněného do nemocnice na ošetření. Následně se na místo dostavily hlídky PČR, kterým strážníci předali oba zadržené. Řešení události převzala PČR.

Zdroj: MP Děčín