Rubriky
Sport Zprávy

Válečníci se ve finále KNBL představí na zimním stadionu!

finaleZS_TIMELINE_403x403 Domácí finálové utkání proti ČEZ Basketball Nymburk odehraje BK Děčín v pondělí 18. května 2015 od 18 hodin na zimním stadionu v Děčíně.

Děčínský klub v letošní sezoně poprvé ve své sedmdesátileté historii postoupil do finále tuzemské nejvyšší soutěže, tudíž bychom byli velmi rádi, kdyby při této unikátní příležitosti mohlo být přítomno co nejvíc fanoušků. I proto jsme se rozhodli přesunout tento zápas na zimní stadion v Děčíně.

Kapacita zimního stadionu v Děčíně je 5000 osob, takže věříme, že se nám stadion podaří co nejvíce naplnit (v nejlepším případě i úplně zaplnit) a bude o tento zápas mezi fanoušky i širokou veřejností velký zájem.

Vstupenky a permanentky:
Na utkání platí jednotné vstupné 100 Kč, děti do 10 let mají vstup zdarma. Na tento zápas jsou platné permanentky. Vstupenky nejsou číslované, tudíž rezervace nebude na jednotlivá místa tak, jak jste zvyklí ze zápasů v ČEZ Sportcentru.

Předprodej vstupenek startuje v pondělí 11. května 2015 ve 12 hodin na www.vstupenkadecin.cz. Fanoušci, kteří si zakoupí vstupenky s předstihem, se vyhnou frontě před utkáním. Pokud si vstupenku na systému Vstupenka Děčína zarezervujete, tak vaše rezervace je platná 3 dny. Na utkání je možné zakoupit elektronickou vstupenku, kterou zaplatíte on line a vytisknete na domácí tiskárně.

Prodej vstupenek bude probíhat i na místě, avšak své rezervace si musíte vyzvednout v den utkání na prodejních místech Vstupenky Děčín nejpozději do 15 hodin, jelikož na zimním stadionu není terminál, kde by se vaše rezervace mohly vyřídit.

Akce pro účastníky Českého streetballového poháru plus školy a sportovní kolektivy:
Všichni účastníci zmíněného Labského streetballového poháru mají zajištěný lístek na utkání zdarma. Během celé akce navíc budou pro přítomné diváky probíhat soutěže o lístky.

Školám a sportovním kolektivům pak nabízíme zvýhodněné skupinové vstupné při počtu deseti osob a více. Zástupci základních i středních škol a sportovních kluků se mohou se svou žádostí obrátit na e-mail marketing@bkdecin.cz nebo telefon 739 477 313.

Partnery konání zápasu na děčínském zimním stadionu jsou SANEX CZGerhard Horejsek a spol., s.r.o., Jabor pro, s.r.o., LED Media Group Obchodní a společenské centrum pivovar Děčín.

Bílé peklo:
Žádáme všechny fanoušky, aby i na zimní stadion dorazili v bílém triku a pomohli tak vytvořit to pravé „Bílé peklo“ a stejně úžasnou atmosféru jako v ČEZ Sportcentru.

Zájezdy na venkovní zápasy:
Pro fanoušky bychom rádi vypravili autobus(y) na venkovní finálové utkání v Nymburku. Již nyní se mohou fans hlásit na první finálový mač, který se odehraje ve středu 13. května 2015 na nymburském kurtu od 18 hodin, na marketing@bkdecin.cz či na telefon 739 477 313. Cena zájezdu je 150 Kč včetně vstupného. Odejzd od ČEZ Sportcentra v 14:45 hod. Zájezd se uskuteční pouze v případě dostatečného zaplnění kapacity.
Zdroj: www.bkdecin.cz