Rubriky
Zprávy

Policie pátrá po muži ze Šluknova…

zdansky_slavojDěčínští policisté společně se svými kolegy vyhlásili minulý týden pátrání po pohřešovaném šestatřicetiletém muži ze Šluknova. Muž byl naposledy spatřen v místě svého trvalého bydliště ve Šluknově ve středu 4. března 2015. V jedenáct hodin dopoledne odešel v šedočerné mikině, šedých plátěných kalhotek tzv. kapsáčích a černozelených zimních kotníčkových botech z domova. Do současné chvíle o sobě nepodal žádnou zprávu. Pohřešovaný muž je nemocný a pravidelně užívá léky, Ty u sebe v současné chvíli nemá, a tak může být dezorientovaný a chovat se netradičně. Mobilní telefon ani finanční hotovost u sebe v době odchodu neměl.

Podrobný popis s dalšími informace naleznete v databázi PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH. V případě, že bude muž vypátrán, odkaz v databázi bude smazán.

V případě, že jste pohřešovaného muže někde zahlédli či oplýváte informacemi, které by mohly napomoci k nalezení osoby, neváhejte kontaktovat nejbližší policejní oddělení či volejte tísňovou linku 158. Za případnou pomoc a poskytnuté informace děkujeme.

Děčín 9. březen 2015
nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín