Rubriky
Kultura Turisti Zprávy

Na Kozí dráze proběhnou dvě slavnostní akce k MDŽ

mdžLiterární vláček vyjíždí u příležitosti Mezinárodního dne žen, a proto srdečně zveme dámy všeho věku strávit krásný den s bohatým programem. Můžete se těšit na čtení z knihy Jindřicha Strašnova „Pan Doktor Děčín“, na besedu s autorem a nakladatelem spojenou samozřejmě i s autogramiádou.

Ranní vláček vyrazí v 8:30 hod. z Hlavního nádraží Děčín, z Telnice zpět v 9:30 hod. Vlak staví ve všech stanicích na trati.

Jízdenky si můžete zakoupit v předprodeji – kapacita vlaku je omezena! Zpáteční jízdné Děčín – Telnice je 60Kč. Rezervace jízdenek, jízdní řád a další informace na www.kozidraha.cz
Polední dámský vlak vyjede v 11:30 z Hlavního nádraží Děčín, odjezd z Telnice zpět je v 16:30 hod. Můžete se těšit na bohatý program, např. povídání o zdravé výživě, kadeřnické poradenství a drobné radosti pro ženy. V Telnici poté bude následovat beseda se stylistkou o půvabech ženského odívání s praktickými ukázkami a zaměření se na džínovou módu. Zatančit si můžete na Country bále se skupinou Harcovníci a nebude chybět ani občerstvení.

Vlak staví ve všech stanicích na trati.

Jízdenky si můžete zakoupit v předprodeji – kapacita vlaku je omezena! Zpáteční jízdné je 250Kč, zlevněné jízdné pro ženy je 200Kč. Rezervace jízdenek, jízdní řád a další informace na www.kozidraha.cz

Zdroj: Magistrát města Děčín