Rubriky
Sport Zprávy

Děčín znovu míří na Kobru. Získá mečbol?

HC DěčínMedvědi zajíždějí dnes již ke třetímu  utkání série s Kobrou Praha, stav na zápasy je srovnaný na 1:1. V pátek sehráli hokejisté Děčína skvělý zápas a výhra nad Kobrou byla na dosah. Dokonce se ve třetí třetině ujali vedení zásluhou Daniela Volrába, sudí ukázal na branku, že gól platí a nic nenasvědčovalo tomu, že by tomu mělo být jinak. Jenže po chvíli po debatě mezi sudími a kapitány obou mužstev s údivem všech v hale hlavní rozhodčí nakonec branku neuznal. Zápas pak došel do prodloužení, ve kterém hráli Medvědi dvě krátké přesilové hry 5 na 3, ale střely, které mířily na Bílka, všechny hostující brankář pochytal. Dvě minuty před koncem nastavené doby se pak naskytla přesilovka hostům a ti ji dokázali využít. Díky tomu srovnali stav série na 1:1.

Dnes je tu nový zápas, který začíná opět od nuly a Medvědi jsou odhodláni strhnout mečbol na svou stranu. S favoritem ligy hrají více než vyrovnanou partii a i dnes do utkání dají všechno, aby se znovu ujali vedení. Velký tlak bude pochopitelně na straně Kobry, která „musí“. To může být pro Medvědy výhodou, ti mohou hrát naopak uvolněněji.

Jak tedy nakonec dnešní zápas dopadne a kdo se ujme po jeho konci mečbolu, se dozvíme ve večerních hodinách. Zápas v Praze na Kobře začíná v neděli 15. 3. 2015 v 18. hodin.

Online přenos: HC Kobra Praha – HC Děčín

Zdroj: HC Děčín