Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 22.2.2015 v 22:05 hod. si hlídka MP všimla při kontrole garáží v DC2 podezřelého mladíka, který se krčil ve tmě a snažil se před hlídkou schovat. Jednalo se o šestnáctiletého mladíka z Děčína. Při ověřování totožnosti přes PČR vyšlo najevo, že mladík je od 1.1.2015 na útěku z výchovného ústavu. Hlídka MP zadrženého převezla na obvodní oddělení PČR.

Dne 21.2.2015 v 01:55 hod. oznámila ostraha objektu v DC4, že před objektem v ul. Teplická nějaký muž napadl ženu a poté dvojice odešla do ulice Na skřivance. Na místo vyrazila hlídka MP, která v ul. Na Skřivance zastavila muže a ženu, která měla viditelné zranění v obličejové části. Muž na přítomnost hlídky a otázky strážníků reagoval agresivně a odmítal s hlídkou MP spolupracovat. Jednalo se o třicetiletého muže z Děčína. Na místo byla následně přivolána hlídka Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Dne 21.2.2015 v 13.30 hod. oznámila obsluha prodejny v DC2, že v provozovně mají muže podezřelého z drobné krádeže. Hlídka na místě zjistila, že podezřelým z krádeže je jednatřicetiletý muž z Děčína. Muž odcizil zboží v hodnotě 235,- Kč. Po konzultaci s PČR byl muž hlídkou MP převezen na obvodní oddělení Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 21.2.2015 v 14:40 hod. oznámil občan, že v DC9 v ul. Teplická leží na chodníku nějaký muž. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o čtyřicetiletého muže ze Slovenska. Muž si v silné opilosti při pádu na zem způsobil krvácející zranění hlavy. Na místo se během několika minut dostavila záchranná služba. Muž se po příjezdu záchranky začal chovat agresivně, hlídka MP proto při převozu asistovala.

Dne 20.2.2015 v 20.30 hod. si obsluha kamerového systému všimla dvou osob, které vylepovaly plakáty v DC4. Hlídka MP na místě zjistila, že se jednalo o třiadvacetiletou a třicetiletou ženu z Děčína. Hlídka jim nařídila vylepené plakáty zvoucí na koncert odstranit a přestupek vyřešila na místě uložením blokových pokut.

Zdroj: MP Děčín