Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 18.1.2015 ve 23.09 hod. oznámila žena z DC7, že někdo tluče na dveře jejího bytu a ona má strach. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že před bytem oznamovatelky leží opilý muž. Hlídka jej zvedla a zjistila jeho totožnost. Jednalo se o pětasedmdesátiletého muže z Děčína. Dotyčný neměl žádné viditelné zranění, jen si cestou domů z restauračního zařízení spletl vchod do domu a bouchal na nesprávné dveře. Hlídka záležitost vyřešila domluvou a dohlédla na odchod muže do místa jeho bydliště.

Dne 17.1.2015 ve 21.20 hod. spatřila hlídka MP v ul. Kostelní v DC32 řidiče, který s vozidlem jezdil po poli nad sídlištěm. Vozidlo zastavilo na panelové cestě u pole a vystoupil z něj mladík, kterého hlídka ihned ztotožnila. Jednalo se o osmnáctiletého mladíka z Děčína. Z dotyčného byl cítit alkohol a neměl od vozidla doklady. Dále hlídka zjistila, že vozidlo nemá přední RZ a má propadlou STK. Na místo byla přivolána hlídka PČR. Orientační dechová zkouška na alkohol byla pozitivní. Řešení události převzala PČR.

Dne 17.1.2015 v 09.15 hod. oznámil občan, že jde z Březin do DC3 a kousek za cyklostezkou rozebírají nějací muži starý bojler a dělají u toho značný nepořádek. Na místo byla vyslána hlídka MP, která tam přistihla šestatřicetiletého a devatenáctiletého muže z Děčína. Hlídka jim nařídila nepořádek uklidit a přestupek vyřešila na místě uložením blokové pokuty.

Dne 16.1.2015 v 19.50 hodin oznámila žena z DC32, že jí její přítel napadá, rozbíjí nábytek a vyhrožuje, že jí vyhodí z bytu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která po příchodu na místo zjistila, že osmadvacetiletý muž se nepohodl se svou přítelkyní, k fyzickému napadení nebo rozbíjení vybavení domácnosti ale nedošlo. Hlídce muž sdělil, že z bytu raději odejde k otci, aby přítelkyni neprovokoval. Hlídka věc vyřešila domluvou a dohlédla na odchod muže z bytu.

Zdroj: MP Děčín