Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 14.6.2014 ve 12.00 hod. oznámil občan z DC3, že viděl jít Zelenou ulicí nějakého muže, který táhnul na zádech koš z kanálu a šel směrem ke sběrně. Hlídka MP, která byla na místo okamžitě vyslána, zadržela v ul. Litoměřická v DC3 osmapadesátiletého muže, který je strážníků znám tím, že ukradne vše, co lze zpeněžit. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dalšímu šetření.

Dne 14.6.2014 v 05.40 hodin si hlídka MP při kontrolní činnosti v DC4 všimla v ulici Divišova muže, který ležel na silnici. Muž hlídce sdělil, že byl právě přepaden a zmlácen nějakým mužem v pruhovaném triku. Na místo byla přivolána záchranná služba a Policie ČR, která řešení události převzala. Podle popisu, který napadený hlídce udal, byl útočník hlídkou zadržen na křižovatce ulic Prokopa Holého a Zbrojnická. Jednalo se o čtyřiatřicetiletého muže z Ústí nad Labem. Zadrženého si převzala hlídka Policie ČR.

Dne 14.6.2014 v 00.35 hodin si všimla hlídka MP v DC4 na Labském nábřeží u Tyršova mostu mladíka, který se pokoušel zapálit pásku, která ohraničuje výkop. Jednalo se o třiadvacetiletého muže z Děčína. Jednání mladíka hlídka vyřešila uložením blokové pokuty. Výkop hlídka ohraničila novou páskou.

Dne 13. 6. 2014 v 7:30 hodin oznámil občan, že v DC1 v parku na Mariánské louce leží u lavičky nějaký bezdomovec, který má u sebe psa a kolem něho je nepořádek. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě kontaktovala strážníkům známou padesátiletou bezdomovkyni. Hlídka jí nařídila nepořádek uklidit a z parku ji následně vykázala.

Zdroj: MP Děčín