Rubriky
Sport Zprávy

Den otevřených dveří

den-otevrenych-dveriVe čtvrtek 12. června proběhl v ČEZ Sportcentru Den otevřených dveří určený hlavně k prezentaci mládežnických celků BK Horejsek Děčín. Jednotlivé týmy ukázaly některá cvičení, případně část hry nebo různé nacvičené prvky. Vystoupení přihlíželi rodiče a další rodinní příslušníci. Basketbalová družstva se střídala s děvčaty z oddílu sportovního aerobiku Fit FaJJn.

Basketbalová prezentace začala přehlídkou nejmenších dětí z přípravky. Přes obě družstva nejmladších minižáků U11 pak pokračovali kluci U12+U13, děvčata U12, pak slečny U15 a nakonec žáci U15. Každé vystoupení bylo trochu jiné a trenéři předvedli svou kreativitu v přípravě i v improvizaci na hřišti.

Každý účastník obdržel diplom za vzornou reprezentaci klubu BK Horejsek Děčín, města Děčín a také Ústeckého kraje a k tomu něco sladkého. Trenéři pak obdrželi drobné dárky od partnerů akce za čas a úsilí věnované dětem a mládežníkům. Vedení klubu podniká postupné kroky ke zlepšení podmínek pro mladé sportovce a věří, že basket v Děčíně bude dělat čest tomu, že je to zde sport číslo jedna, také v mládežnických složkách.

Zdroj: www.bkdecin.cz