Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 17.5.2014 v 11.10 hodin oznámila pracovnice prodejny v DC1, že jim dva muži odcizili na prodejně zboží a teď utíkají směrem k nedaleké čerpací stanici. Na místo byla vyslána hlídka MP, která muže uvedeného popisu zadržela v ul. 2. Polské armády. Jednalo se o pětadvacetiletého a o rok mladšího muže z Litvínova. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 17.5.2014 ve 4.00 hod. požádala záchranná služba o vyslání hlídky MP do DC4, ul. Teplická, kde se podle oznámení má nacházet podnapilá osoba, která neustále padá do vozovky. Na místo byla současně vyslána posádka záchranky. Hlídka MP na místě zjistila opilého osmatřicetiletého muže z Děčína. Muž lékařské ošetření odmítl, hlídka MP mu proto pomohla na nohy a dohlédla na jeho bezpečný odchod do místa bydliště.

Dne 16.5.2014 v čase 10:35 hodin oznámil občan, že v DC6 stojí v ul. Želenická osobní vozidlo Ford, které má rozbitá všechna okna. Hlídka MP na místě zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě a na místě kontaktovala majitelku vozu. Ta uvedla, že poškození vozidla má na svědomí její bývalý přítel. Dotyčného nalezla hlídka v nedaleko stojícím vozidle, ve kterém přespával. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou věc převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín