Rubriky
Zprávy

Silvestrovské události MP Děčín

mp decin_alesoDne 31.12.2013 ve 23.00 hod. oznámila žena, že Myslbekovou ulicí v DC1 šla partička mladých lidí a nějaký kluk v černém oblečení prokopl výkladní skříň. Na místo byla vyslána hlídka MP, které se na Mysarykově náměstí podařilo zadržet pachatele, osmnáctiletého mladíka z Děčína. Ten se přiznal, že poškodil výlohu jedné z prodejen. Operační službou MP byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 31.12.2013 v čase 16:10 hodin požádala pracovnice bezpečnostní agentury o pomoc jejich hlídce, která byla vyslána na alarm do areálu soukromé firmy v DC9, kde zaměstnanci bezpečnostní agentury vyrušili čtyři osoby při krádeži nafty z nákladního vozu. Všichni podezřelí se dali okamžitě na útěk po kolejích směrem na Jílové. Mezitím na místo dorazila hlídka PČR. Obě hlídky se vydaly po kolejích za podezřelými. Jednu osobu se hlídkám podařilo zadržet. Jednalo se o čtyřiatřicetiletou ženu z Děčína. Řešení události převzala PČR.

Dne 31.12.2013 v čase 13:25 hodin oznámil občan ležícího člověka v DC4 před vchodem do obchodního centra. Hlídka MP na místě zjistila silně opilou osobu. Jednalo se o strážníkům dobře známého třiapadesátiletého bezdomovce. Hlídka dotyčného zvedla ze země a vykázala ho z místa. Lékařské ošetření či jinou pomoc muž odmítl.

Zdroj: MP Děčín