Rubriky
Sport Zprávy

Hokejisté HC Děčín míří do Pelhřimova

hc decinDalším kolem, tentokráte již šestým, pokračuje v sobotu 5. 10. 2013 druhá hokejová liga. V jeho rámci zamíří hokejisté Děčína do jihočeského Pelhřimova, kde se utkají s místními Ledními Medvědy. Toto utkání je tedy soubojem dvou „medvědů“ na obou stranách.

Děčínští ve středu ztratili vedení nad Nymburkem  a nakonec poté padli v prodloužení 2:3. Do tabulky si tak připsali jen jediný bod. To zcela určitě budou chtít odčinit již v souboji s Pelhřimovem, ale jednoduché to určitě nebude. Děčín je zatím na osmém místě tabulky se sedmi body, když si připsal dvě vítězství, dvě prohry a jednu prohru v prodloužení.
Naproti tomu Pelhřimov se zatím na všechny ostatní týmy dívá z toho nejvyššího patra, a sice z prvního místa. Lední Medvědi takový nástup do sezóny rozhodně nečekali, o to je to pro ně větší motivace v takových výkonech pokračovat. Pelhřimovští si připsali třináct bodů, když čtyřikrát dokázali zvítězit v základní hrací době a jednou odešli z ledu poraženi, nicméně s jedním bodem, neboť šlo o prohru v nastaveném čase. A zcela jistě bude na svou vítěznou vlnu chtít navázat i v duelu s Děčínem.
Jak nakonec utkání dopadne a kdo se po jeho konci bude radovat, se dozvíme v sobotu ve večerních hodinách.
Utkání na pelhřimovském zimním stadionu začíná v sobotu 5. 10. 2013 v 18. hodin.
Online přenos: HC Lední Medvědi Pelhřimov – HC Děčín
Vendula Zdražilová, HC Děčín