Rubriky
Dětem Sport Zprávy

Dětský duatlon Děčín

P1100118Ve středu 18. září uspořádal triatlonový oddíl Triáde Děčín ve spolupráci s představitelem Nadačního fondu Albert Triatlon Tour Tomášem Slavatou na Mariánské louce 2.ročník závodu v dětském terénním duatlonu. Do závodu odstartovalo nakonec 114 dětí ve věku od 2 do 15 let. Rozděleny byly do 6 kategorií. Díky Tomáši Slavatovi jsme mohli i dětem, které nemají vlastní kolo, ho zdarma zapůjčit.

Závod měl bezvadnou atmosféru i přes nepřízeň počasí a děti závodily ze všech svých sil. Po té co absolvovaly svou trať v rozložení běh – cyklistika – běh, čekalo na každého z nich občerstvení a diplom. Pro ty nejlepší byly připraveny i věcné ceny a vyhlášení na stupních vítězů.

Vítězové:
– děti 2-4 roky – Iva Parlesáková a Tomáš Bajcura
– dívky 6 let – Amalie Vlasáková
– chlapci 6 let -Marek Peterka
– dívky do 8 let – Amálka Dašková
– chlapci do 8 let – Ondra Kříž
– dívky do 11 let – Anežka Černohorská
– chlapci do 11 let – Adam Závěrka
– dívky do 13 let – Kateřina Zárubová
– chlapci do 13 let – Jakub Kučera
– chlapci do 15 let – Tomáš Arnold

Vítězové byli nakonec všichni, kdo se aktivně zúčastnili a užili si krásné odpoledne v příjemné atmosféře a mezi fajn lidmi.

Po úspěšných závodech v triatlonu Iron Dumpling a dětské Xterra Děčín je to již třetí akce, kterou triatlonový oddíl Triade pořádal a tím se stává jedním z největších pořadatelů závodů v Děčíně. Poděkování patří všem, kteří tento závod pomáhali připravovat a to především řediteli závodu Jaroslavovi Hauzirkovi , členům oddílu Triade a Tomaší Slavatovi za velkou sportovní tak organizační úroveň.

Jménem oddílu Triáde a zakladatelů běhu 17.listopadu Jardovi Hauzírkovi a Marku Peterkovi, Vás všechny chceme pozvat na městský atletický stadion, kde vás čekají jak dětské běhy tak hlavní závod na 5km na dráze. Jde o akci k připomenutí státního svátku a uctění památky všem obětem komunismu.

Info, foto a výsledky na www.xterradecin.cz

Triade Děčín
Marek Peterka