Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

MP decin_alesoDne 23.6.2013 ve 20.20 hod. si v DC3 všimla obsluha kamerového systému MP dvou osob, které se začaly rvát a jedna z nich při rvačce použila obušek. Na místo byla okamžitě vyslána hlídka MP, která proti účastníkům rvačky použila donucovací prostředky a zabránila dalšímu napadání. Vzhledem k tomu, že agresivní jednání mužů neustávalo, musela jim hlídka MP nasadit pouta. Podle zjištění strážníků jednatřicetiletý muž napadl o sedm let mladšího muže, který utrpěl zranění po úderu teleskopickým obuškem. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která událost převzala k dořešení. Zraněného muže převezla záchranná služba do nemocnice na ošetření.

Dne 23.6.2013 ve 12.50 hod. oznámil občan přítomnost muže a ženy ve vybydleném domě v DC1 v ulici Zámecká. Podle oznamovatele muž ženě vyhrožuje, že ji zabije. Na místo byla vyslána hlídka MP, která v domě zjistila jednačtyřicetiletého muže a třiadvacetiletou ženu. Ta odmítla podání trestního oznámení i jakoukoli pomoc od hlídky MP. Hlídka dotyčné z místa vykázala.

Dne 21.6.2013 v 15:35 hod. oznámil občan, že na autobusové zastávce MHD v ul. Ústecká v DC5 zkolaboval nějaký muž. Hlídka MP na místě kontaktovala jí dobře známého třiapadesátiletého muže, který byl zdráv po těle, ale nikoli po duši. Strážníkům je známý tím, že často působí coby samozvaný kazatel v ulicích města. Hlídka MP jej z místa vykázala.

Dne 20.6.2013 v 19.42 hod. oznámil občan, že v plaveckém areálu v DC1 se dohaduje skupina osob a hrozí vzájemné napadení. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se fyzicky napadli dva muži ve věku dvacet a dvacet dva let. Dotyční neměli viditelné zranění a lékařské ošetření či přivolání hlídky PČR odmítli. Hlídka oba z plaveckého areálu vykázala.

Zdroj: MP Děčín