Rubriky
Kultura Zprávy

!grounded 28/06/2013

Grounded-06-201328/6/2013 od 21h do 04h .. S-centrum Děčín

Po !G čistě v naší režii se v červnu můžete opět těšit na zahraničního hosta, který k nám tentokrát zavítá ze země D`n`B zaslíbené, z Velké Británie. Nepůjde o žádného zelenáče (jak se můžete dočíst v sekci BIO níže), půjde o DJe a producenta vydávajícího své tracky na předních D`n`B labelech, Phila Tangenta. Jeho návštěva bude zároveň jeho premiérou v naší republice a tak doufáme, že se nám podaří připravit k tomu odpovídající atmosféra, na kterou bude nejen on v dobrém dlouho vzpomínat!
Nezapomeňte checknout Philovu fanpage: http://www.facebook.com/philtangentmusic
a soundcloud: https://soundcloud.com/philtangent

BIO:
Phil Tangent je britský producent a DJ z Brightonu, a ačkoliv je pro mnohé fanoušky ještě stále relativně neznámým jménem, je jedním z největších talentů posledních let na poli melodického a zadumaného drum and bassu. První velký průlom v jeho kariéře přišel v roce 2009, kdy jeho track Billie’s Smile upsal na doporučení tehdejšího moderátora drum and bassové show na BBC Radio 1 Baileyho šéf legendárního labelu Soul:R, Marcus Intalex. Na druhé straně desky se pak objevil track Lunar a tento singl se těšil velké podpoře napříč scénou od producentů a DJů jako jsou Klute, Lenzman, Doc Scott, DJ Hype, Fabio, Random Movement, Presha, A Sides a DJ Lee.

Inspiraci ke své produkci hledá napříč žánry, za zásadní v utváření svého zvuku považuje zaprvé rozsáhlou kolekci desek, kterou vlastnili jeho rodiče a již od dětství tak vyrůstal na nejrůznějším soulu, reggae a world music, zadruhé pak jeho dlouhé cesty do školy, kdy vybaven svým Sony Walkmanem objevoval pestrou směsici nejrůznější hudby, což předznamenalo směr jeho budoucí kariéry. Drum and bass objevil při poslechu starých mixtapů LTJ Bukema a zamiloval se do něj, protože v rámci tohoto žánru byl schopen naplno využít svůj široký záběr a kombinovat vše, co na hudbě miluje, v působivý výsledek. V posledních 3 letech se pak jeho releasy objevily (kromě již zmiňovaného Soul:R, kde vydal na sklonku loňského roku druhý singl Restitution/Squaring The Circle) i na dalších známých labelech, a to konkrétně jeden singl na Commercial Suicide (label patřící dalšímu pionýrovi žánru Kluteovi), 2 singly na Rubik Records, EP na německém labelu Santorin a koprodukční singl s novozélandskými Tokyo Prose na Samurai Music. Na svém kontě má také například nedávný remix track The Form od Hibey, který vyšel na IM:Ltd a jeho kolaborace s Imagery pojmenovaná Water’s Edge se letos objevila na kompilaci Atmosphere: Deeper Drum & Bass (Chapter 4). Kromě těchto již vydaných věcí nám přijede exkluzivně představit své další připravované tracky, z nichž by některé měly spatřit světlo světa v nejbližších měsících.

Kromě produkce se také už patnáctým rokem věnuje DJingu, v rámci kterého si v roce 2011 splnil dva ze svých snů – v roce 2011 si zahrál na Solu:tion stagi na jednom z předních evropských drum and bassových festivalů Sun & Bass (koná se každoročne na Sardinii v Itálii) a také na druhé stagi ve světoznámém londýnském klubu Fabric při příležitosti vydání alba Marcuse Intalexe ’21‘. Koncem května 2013 se pak opět vrátil na místo činu při příležitosti vydání dlouho očekávaného nového alba Spill legendárního irského producenta, který si říká Calibre. Ve svých setech dává prostor nejen současné produkci (a to nejen své vlastní), ale i starším, lety prověřeným věcem. Můžete se tak těšit na pestrý žánrový set, navíc hraný ze 3 decků (konrétně ze 2 CDJs a jednoho gramofonu), po dlouhé době tak budeme mít hosta hrajícího i z desek!

SOUTĚŽ:
Doufáme, že jste minule četli pečlivě a schovali si kontrolní útržky ze vstupenek, neboť z nich budeme losovat výherce volňásků a dalších cen. Pokud jste si útržek uschovali, pošlete mail na info@dcground.net ve tvaru: předmět mailu = „Slosování vstupenek 1305“, text mailu = „číslo vstupenky“.

LINEUP: TADY JSOU NEJNOVĚJŠÍ INFORMACE

VSTUP: 70,- (do 22h) / 90,-

VSTUPENKY JSOU SLOSOVATELNÉ!
Ve vlastním zájmu si tak schovejte kontrolní útržky, budeme losovat volné vstupy na další !Grounded, placky, plakáty atd.

\\\ Těšíme se na Vás ><< Crew///

SDÍLEJ / POZVI KÁMOŠE