Rubriky
Zprávy

Děčínští policisté pátrají po patnáctileté dívce z Děčína

Tipánová EtelaDěčínští policisté pátrají od dnešních časných ranních hodin po patnáctileté dívce z Děčína. Pohřešovaná dívka byla spatřena ve svém bydllišti v Děčíně naposledy ve středu 12. 6. 2013 v 15.00 hodin. Odcházela na odpolední vyučování do základní školy v Děčíně 4, odkud odcházela v 16.00 hodin. Domů se však nevrátila, ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Její mobilní telefon je nedostupný a lze předpokládat, že se pohybuje ve společnosti osmnáctiletého chlapce, který z domova odešel téhož dne.

K popisu dívky můžeme uvést :

Pohřešovaná dívka je střední postavy, černých dlouhých vlasů a hnědých očí, vysoká 155 cm. V době odchodu na sobě měla tmavě modré úzké džíny, růžové přiléhavé tričko s krátkým rukávem, šedé bolérko. Dívka u sebe také měla černou kabelku, osobní doklady a mobilní telefon. Finanční hotovost u sebe neměla.

Další Informace a fotografie k pohřešované dívce naleznete zde.

Policie žádá svědky, kteří s pohřešovanou dívkou přišli do kontaktu či mají iinformace k jejímu pohybu, neváhejte a obraťte se na linku 158 či nejbližší policejní útvar. Za případnou pomoc děkujeme.

Děčín, 13. června 2013
nprap.  Petra  Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín