Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 18.5.2013 ve 4.30 hod. oznámil občan z DC2 tři kluky a dvě holky, kteří rozkopali popelnice na křižovatce ulic Riegrova a Purkyňova a jdou směrem dolů ulicí. U železničního viaduktu byla skupinka zadržena hlídkou MP. Skupinka pod dohledem strážníků nepořádek uklidila. Záležitost hlídka vyřešila uložením blokových pokut.

Dne 18.5.2013 ve 2.24 hod. spatřila obsluha kamerového systému MP dvě osoby, které odnášely kovové předměty z ulice Podmokelská směrem k Revolučnímu náměstí. Na místo byla vyslána hlídka MP, která podezřelou dvojici mužů zadržela. Muži hlídce tvrdili, že plechy našli v parku a že je již kontrolovala hlídka PČR. Následně vyšlo najevo, že plechy pocházejí z výlohy obchodního domu v DC4. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dalšímu šetření.

Dne 15.5.2013 v 11.00 hod. oznámil občan z DC2 podezřelého muže, který vyhazuje vany z přízemí opuštěného domu v ul. Kamenická. Na místo byla vyslána hlídka MP, která nedaleko domu zadržela třiadvacetiletého muže, který odvážel na vozíku tři vany a další železný materiál. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si událost převzala k dořešení.

Dne 14.5.2013 v 04.35 hod. si všimla obsluha kamerového systému MP tří osob v DC1, které tlačily modrý kontejner na odpadky po chodníku. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila dva mladíky tlačící kontejner a jednoho sedícího v kontejneru. Mladíci se touto činností evidentně bavili a přitom velmi hlasitě křičeli. Jednalo se o mladíky ve věku čtyřiadvacet let. Hlídka MP podezření ze spáchání přestupku oznámila příslušnému správnímu orgánu, který bude následně jednání mladíků posuzovat.

Zdroj: MP Děčín