Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 5.5.2013 v 07:00 hod. oznámila obsluha baru v DC1 problém se zákaznicí, která odmítá uhradit útratu. Hlídka MP na místě kontaktovala šestatřicetiletou ženu, která nezaplatila útratu ve výši 750,- Kč. Po důrazné domluvě strážníků si žena nakonec peníze půjčila od známého a útratu zaplatila. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 5.5.2013 v 09:45 hod. spatřila hlídka MP při projíždění ul. Teplická v DC4 kouř u garáží. Hlídka MP na místě kontaktovala dva jednadvacetileté mladíky, kteří pálili kabely. Dotyční pod dohledem strážníků oheň uhasili a veškerý nepořádek si po sobě uklidili. Hlídka s nimi vyřešila přestupek uložením blokové pokuty a mladíky z místa vykázala.

Dne 3.5.2013 v 17.30 hod. zaznamenal pult centrální ochrany městské policie narušení objektu bývalé školky v DC3. Hlídka MP, která se na místo dostavila, objekt zkontrolovala a zjistila vytrženou teprve nedávno instalovanou mříž na okně. Strážníci prohledali DC3 a na Staroměstském nábřeží zadrželi dva podezřelé mladíky ve věku sedmnáct a čtrnáct let. Záležitost si k dořešení převzala přivolaná hlídka PČR.

Dne 2.5.2013 ve 22.15 hod. oznámil občan ležícího muže na chodníku před vchodem do baru v DC9. Hlídka MP zjistila, že se jedná o čtyřicetiletého muže. Muž měl krvácející zranění v oblasti obličeje a další starší zranění již ošetřená. Hlídce sdělil, kdo mu zranění způsobil. Na místo byla přivolána sanita a věc byla oznámena na PČR. Lékař rozhodl o převozu muže do nemocnice na ošetření. Záležitost si k dořešení převzala Policie ČR.

Dne 1.5.2013 v 11.44 hod. oznámil občan, že od zadní části rybníka v DC10 vynášejí nějací muži železo, které nakládají do přistaveného vozidla. Na místo byla vyslána hlídka MP, která podezřelé zadržela. Jednalo se o trojici mužů ve věku sedmnáct až dvacet dva let. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Zdroj: MP Děčín