Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 31.3.2013 ve 20.37 hod. zaznamenal pult centrální ochrany městské policie narušení objektu základní školy v Děčíně 2. Na místo byla vyslána hlídka MP. Po příjezdu bylo hlídkou zjištěno, že jsou vypáčeny vchodové dveře do objektu. V objektu byl hlídkou zadržen pachatel. Jednalo se o třiačtyřicetiletého muže z Děčína. Událost byla ihned nahlášena PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 31.3.2013 v 19.05 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC4 přítomnost bezdomovce, který odmítá opustit prostor toalet. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že bezdomovcem je strážníkům známý šestačtyřicetiletý muž z Děčína. Hlídka jej z obchodního domu vykázala.

Dne 30.3.2013 v 01:25 hod. zaznamenala hlídka MP dopravní nehodu na Labském nábřeží v DC4. Vozidlo Citroen nabouralo do zdi vedle železničního přejezdu na Červený vrch. Vůz řídila devětatřicetiletá žena z Benešova nad Ploučnicí. Řidička při nehodě neutrpěla žádné zranění.
Orientační dechová zkouška u řidičky ukázala 2 promile alkoholu. Událost si na místě převzala hlídka Policie ČR.

Dne 29.3.2013 v 18.50 hod. oznámil občan, že v budově Hlavního nádraží ČD v DC4 se hádají dvě osoby a budí veřejné pohoršení. Hlídka MP na místě kontaktovala známou dvojici, šestadvacetiletého muže a devatenáctiletou ženu. Oba se hádali a muž svým jednáním a vzhledem budil veřejné pohoršení, za což byl strážníky pokutován. Hlídka následně dvojici z prostor nádraží vykázala.

Dne 28.3.2013 v 11.40 hod. oznámila zaměstnankyně obchodního domu v DC1 problém s bezdomovcem, který obtěžuje zákazníky a odmítá obchod opustit. Hlídkou na místě zjistila osmapadesátiletého muže z Mimoně. Strážníci muže z obchodu vykázali.

Zdroj: MP Děčín