Rubriky
Zprávy

V Děčíně vyloupili zlatnictví

vyloupeni zlatnictvi_alesoDěčín/ Varnsdorf – Dvojice pachatelů je na útěku, policie nechce k loupežnému přepadení zatím zveřejňovat více podrobností.

K přepadení zlatnictví došlo v Děčíně. Dva ozbrojení lupiči si jako cíl vybrali zlatnictví a hodinářství na Tyršově ulici. K loupeži došlo v úterý ráno krátce po otevírací době. Plán lupičům vyšel. Pachatele policie zatím nedopadla.

Přeskočili pult
Dva muži v kožených bundách vpadli do zlatnictví ráno krátce před tři čtvrtě na devět. V tu dobu tam byla pouze prodavačka. Ta proti dvojici mužů neměla šanci.

„Muži přeskočili prodejní pult a stříkli ženě do očí sprej,“ popsala děčínská policejní mluvčí Petra Trypesová s tím, že později musela být žena ošetřena záchranáři. Zraněna naštěstí nebyla.

Poté, co lupiči zpacifikovali prodavačku, začali rychle nabírat šperky a další cennosti. Jak velkou škodu přesně způsobili není zatím jasné, podle policie by se ale mohla pohybovat kolem dvou set tisíc korun. „Přesná škoda bude upřesněna až po inventuře,“ dodala Trypesová.

Celý článek na www.decinsky.denik.cz

Foto: -aleso- www.decin.cz