Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 10.2.2013 v 18.26 hod. oznámil vrátný z podniku v DC5, že jej kontaktoval občan s oznámením, že u železniční trati leží na zemi muž. Jestli je zraněný nebo opilý, oznamovatel nevěděl. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o dvaašedesátiletého muže z Děčína. Muž Byl podnapilý a značně promrzlý. Na místo byla přivolána záchranná služba, která muže převezla do nemocnice.

Dne 10.2.2013 v 02:20 hod. si všimla hlídka MP v DC3 rvačky čtyř osob. Strážníci na místě zabránili dalšímu napadání a zjistili totožnost účastníků rvačky. Jednalo se o muže ve věku dvacet dva až dvacet sedm let. Hlídka zjistila, že při incidentu bylo poškozeno jedno ze zaparkovaných vozidel. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Dne 9.2.2013 ve 13.45 hod. požádala OS OŘ PČR o vyslání hlídky MP do objektu soukromé firmy v DC32, kde mělo dojít k vyhrožování střelnou zbraní. Hlídku na místě kontaktoval čtyřiadvacetiletý muž a čtyřiačtyřicetiletá žena. Dotyční shodně uvedli, že se pohádali s majitelem provozovny a ten je ohrožoval střelnou zbraní. Hlídkou byl poté majitel provozovny kontaktován. Jednalo se o jednatřicetiletého muže. Ten popřel, že by k incidentu došlo. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 9.2.2013 v 11.35 hod. zadržela hlídka MP před prodejnou v DC4 muže, který v prodejně odcizil zboží v celkové hodnotě 1.400,- Kč. Zboží bylo vráceno zpět do prodejny a hlídka muže převezla na PČR, kde bylo zjištěno, že se jedná o pětadvacetiletého muže z Varnsdorfu. Řešení události převzala PČR.

Zdroj: MP Děčín