Rubriky
Dětem Zprávy

Správa NP vyhlašuje vědomostní soutěž

Vedomostni_soutezKrásná Lípa, 31. 1. 2013 – Své znalosti o přírodě mohou zájemci prověřit od ledna ve třináctém ročníku vědomostní soutěže “Za poznáním Českosaského Švýcarska”, kterou vyhlašuje Správa Národního parku České Švýcarsko ve spolupráci se Správou Národního parku Saské Švýcarsko. Letošním nosným tématem jsou savci našich národních parků. Účast v soutěži není věkově ani jinak omezena. Stačí, pokud soutěžící zašlou odpovědi na soutěžní otázky na adresu správy parku, nebo vyplní a odešlou internetový formulář. Otázky, pravidla soutěže i internetový formulář jsou zveřejněny na internetových stránkách www.npcs.cz/vedomostni-soutez.

“Soutěžící, kteří zašlou správné odpovědi na všechny otázky, postoupí do závěrečného slosování o zajímavé věcné ceny,” říká Jakub Juda z oddělení vztahů s veřejností Správy Národního parku České Švýcarsko, a dodává: “Jsme přesvědčeni, že se účastníci nejen pobaví, ale také osvěží řadu znalostí o naší přírodě.”

Soutěž není nijak věkově omezena, losování vždy tří výherců však proběhne v několika věkových kategoriích. Uzávěrka soutěže je 31. května 2013. Vědomostní soutěž patří k již tradičním soutěžím, které Správa Národního parku České Švýcarsko vyhlašuje, první ročník se konal již v roce 2001.

Zdroj: www.npcs.cz