Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 19.1.2013 v 00.20 hod. oznámil majitel diskoklubu v DC32, že právě nepustil na diskotéku dva podnapilé mladíky, kteří pak povalili popelnice do vozovky a odešli směrem na DC31. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na ulici Vítězství dotyčné výtržníky ve věku dvacet šest a třicet osm let zadržela. Jeden ze zadržených zaútočil na strážníka, hlídka proto musela použít donucovací prostředky a dotyčnému byla přiložena pouta. Strážník byl následně ošetřen v nemocnici. Šetření celé věci převzala PČR pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a násilí proti úřední osobě.

Dne 19.1.2013 ve 21.37 hod. oznámil občan, že z bytu v domě v ul. Čsl. Partyzánů v DC32 je slyšet hlasitá reprodukovaná hudba, což oznamovatele ruší. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala majitelku bytu. Jednalo se o dvaadvacetiletou ženu z Děčína. Ta se za své jednání omluvila, uzavřela okna a přislíbila, že již bude klid. Záležitost strážníci vyřešili domluvou.

Dne 18.1.2013 ve 12.40 hod. zastavila hlídka MP v DC2 v ul. Benešovská vozidlo Fiat, které nemělo platnou STK. Vozidlo řídil jednašedesátiletý muž z Děčína. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si celou záležitost převzala k dalšímu šetření.

Dne 18.1.2013 ve 12.50 hod. oznámil občan, že v DC4 v ul. Prokopa Holého je nějaký muž uprostřed křižovatky a tančí. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zjistila, že se jedná o strážníkům známou osobu, sedmatřicetiletého muže z Jílového. Hlídka dotyčného z místa vykázala.