Rubriky
Zprávy

Tragédie v Jílovém

policie auto tyrsovka_alesoV rodinném domě v Jílovém na Děčínsku vyšetřuje policie smrt tří lidí. Podle policistů otec rodiny nejdříve zastřelil svou manželku a syna a poté obrátil zbraň proti sobě. Bližší informace zatím odmítá policie sdělovat. Sousedé policejní verzi nechtějí věřit, tvrdí, že otec rodiny byl klidný a pohodový člověk.

Policie přijala oznámení o nalezení tří mrtvol v úterý po dvanácté hodině.

„Stanovila několik vyšetřovacích verzí. Za nejpravděpodobnější však považujeme tu, že muž zabil svou manželku, syna a poté sebe. Na místě vyšetřování nalezla i zbraň a mrtvého psa,“ řekl iDNES.cz krajský policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policie na místě zasahovala až do 21 hodin. Bližší informace s ohledem na vyšetřování a pozůstalé zatím nechce sdělovat.

Vražda se odehrála v klidné odlehlé čtvrti na konci Jílového, cestou pod Děčínský Sněžník. Podle sousedů byla rodina úplně bezproblémová. Manželé měli ještě jednoho syna, ten s nimi však v domě nebydlel. Dlouho pracoval v cizině a nyní by měl bydlet v Praze, zjistila na místě redaktorka iDNES.cz.

Podle informací ČTK od dalšího ze sousedů zemřel manželský pár v důchodovém věku, třetí obětí podle něj byl jejich jednatřicetiletý syn. Na rodinu se nemohl dopoledne dozvonit druhý ze synů, který i se svou rodinou přijel na Boží hod na návštěvu. Když se do domu nedokázal dostat, zalarmoval hasiče.

Otec rodiny byl podle obyvatel města myslivec, je tedy pravděpodobné, že měl doma zbraň. Sousedé však odmítají věřit tomu, že by svou rodinu povraždil on. Při setkání působil jako klidný a vyrovnaný člověk. Nikdy nebyl vzteklý nebo impulzivní. Domnívají se, že vraždy má na svědomí někdo jiný.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz