Rubriky
Zprávy

Andělé z Dream Production po roce opět zaletěli do Slunečnice, o.s.

andele slunecniceMagické datum středa 12. 12. 2012 znamenalo pro Slunečnici, o.s. pozastavení se v předvánočním čase a načerpání vánoční atmosféry, což se i letos skvěle podařilo firmě na zážitky – Dream Production, s.r.o. ve spolupráci s Ústeckým krajem a Všeobecnou zdravotní pojišťovnou.

Moderátor Zdeněk Lukesle tentokrát v kostýmu anděla se postaral o to, aby ani jedna tvář nezůstala bez smíchu a radosti. Na klienty Cesty do světa – Slunečnice, o.s. čekala spousta soutěží, písniček a zpěvačka STEFANIE. S ní si všichni zazpívali několik známých hitů od Heleny Vondráčkové a pořádně si zatančili. Tři štědří andělé se postarali o to, aby všichni dostali krásné dárky a to včetně canisterapeutické fenky Enny. Velkým překvapením byl dar od firmy Dream Production, s.r.o. v podobě dárkového šeku na 3000,- Kč na materiální podporu služeb Cesty do světa – Slunečnice, o.s.

Všichni zúčastnění si užili velkou spoustu legrace, za což patří naše velké poděkování především organizátorům akce, jmenovitě panu Jiřímu Jarošovi a jeho týmu, který naši organizaci již podruhé kontaktoval a partnerům akce Ústeckému kraji, Všeobecné zdravotní pojišťovně a RWE. Děkujeme.

Mgr. Dagmar Radvanová
vedoucí CDS – Slunečnice, o.s.