Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 30.9.2012 v 15:35 hod. oznámila ostraha objektu v ul. Březová v DC3, že zahlédla za plotem v místě, kde se dělá nová cyklostezka, několik lidí, kteří něco rozbíjí a dávají do kárky. Hlídka MP na místě zadržela 4 mladíky ve věku třináct až jednatřicet let, kteří rozbili několik nových obrubníků a dolovali z nich železo. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 29.9.2012 ve 23.55 hod. zastavila hlídka MP v DC4 v ulici Raisova posádku skútru, jehož řidič neměl na hlavě přilbu. Hlídka zjistila totožnost řidiče. Jednalo se o sedmadvacetiletého muže z obce Růžová. Hlídka u řidiče provedla orientační dechovou zkoušku, která ukázala 0,96 promile alkoholu. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 29.9.2012 ve 13.50 hod. si všimla hlídka MP při kontrole v DC1 muže, který na ulici bil ženu. Hlídka ho od ženy odtrhla a zjistila, že se jedná o dvacetiletého mladíka z České Kamenice. Napadená žena naštěstí neutrpěla žádné zranění, požádala ale o přivolání hlídky PČR, protože prý nejde o první podobný útok. Událost si na místě převzala hlídka PČR.

Dne 25.9.2012 v 20.00 hod. požádala hlídka MP o sledování vozidla Daewoo, které parkuje v horní části ul. Prokopa Holého v DC4 a sedí v něm žena, o které hlídka ví, že nemá řidičský průkaz. V 20.10 hod. bylo zjištěno, že vozidlo se dalo do pohybu a odjíždí do ul. Tržní v DC4. Hlídka MP ho pomocí majáků zastavila. Za volantem seděla dvaatřicetiletá žena, která nevlastní řidičský průkaz. Událost si k dořešení převzala PČR.

Dne 24.9.2012 ve 21.15 hod. zastavila hlídka MP v DC2 v ul. Lipová řidičku vozidla zn. Peugeot, která neměla rozsvícená světla. Při kontrole řidičky pojala hlídka podezření, že před jízdou požila alkohol, proto byla na místo přivolána hlídka PČR. Šestapadesátiletá řidička nadýchala 1.9 promile. Události si k dořešení převzala PČR.

Zdroj: MP Děčín