Rubriky
Sport Zprávy

Přestřelka v Bílině

Ve včerejším utkání změřili naši hráči síly s celkem HC Draci Bílina. Po prvním vzájemném střetnutí u nás v Děčíně, slibovalo utkání zajímavou podívanou a toto proroctví se také vyplnilo. Již v 6. minutě šel Děčín do vedení brankou Racka. Domácí vyrovnali v 11. minutě, když se trefil bílinský kapitán Machulda. Hned vzápětí ale vrátil vedení na stranu Děčína Hošek, který se trefil ve 12. minutě. Do konce první třetiny už branka nepadla a tak na ukazateli svítil stav 1:2 pro Děčín. Ve druhé třetině se konal bílinský obrat, Bílina třemi góly otočila skóre utkání na 4:3, když se za Děčín trefil pouze Jindra Růžek. Ve třetí třetině však naše mužstvo ukázalo sílu a také třemi brankami nakonec zvrátilo prohru, konečný výsledek zápasu vyzněl v náš prospěch, když jsme Bílinu porazili 6:5.

První mistrovské utkání je na programu v neděli 16.9. od 17,00 hod. proti HC Vlci Jablonec.

HC Draci Bílina – HC Děčín 5:6

Branky Děčína:
6. Racek (Keltner), 12. Hošek (Vávra), 21. Růžek (Drnec), 54. Drnec (Růžek), 54. Vávra (Hošek), 58. Filipovský (Oliverius)

Sestava HC Děčín:
Lavinger (Zámostný) – Rohal, Stezka, Kaltenböck, Hříbal, Novotný, Nikl, Molnár, Keltner, Filipovský, Oliverius, Zika, Drnec, Růžek, Chládek, Vávra, Hošek, Racek, Ticháček, Šetka, Kopas

Zdroj/foto: HC Děčín