Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 26.2.2012 ve 22.47 hod. oznámil pracovník ochranky Hlavního vlakového nádraží v DC4, že ve vestibulu nádraží má problémy s několika bezdomovci. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že ve vestibulu se nacházejí dva bezdomovci. Jednalo se o osmačtyřicetiletého a padesátiletého muže z Děčína. Hlídka oba z prostor nádraží vykázala.

Dne 26.2.2012 v 19.49 hod. oznámil zaměstnanec prodejny v DC5, že na lavičce za pokladnami sedí opilý zapáchající bezdomovec, který svým vzezřením budí veřejné pohoršení a odmítá z prodejny odejít. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o jí dobře známého padesátiletého bezdomovce. Hlídka dotyčného vyzvala, aby z prodejny odešel. Ten se odchodu aktivně fyzicky bránil, proto jej hlídka za použití donucovacích prostředků z prodejny vykázala.

Dne 24.2.2012 ve 14.50 hod. zastavila hlídka MP v DC32 v ulici Čsl. Partyzánů vozidlo Alfa Romeo, které řídil třiašedesátiletý muž, o kterém hlídka místní znalostí ví, že mu byl odebrán řidičský průkaz, což muž hlídce přiznal. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 23.2.2012 v 18.42 hod. oznámila ostraha podniku v DC1, že v areálu podniku se pohybuje zloděj. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP a byla vyrozuměna PČR, která na místo taktéž vyslala hlídku. Hlídky provedly společně kontrolu areálu podniku a pachatele se jim podařilo zadržet. Jednalo se o jednačtyřicetiletého muže z Děčína. Hlídky zjistily, že dotyčný poškodil okno u jedné z provozních hal. Řešení události převzala PČR.

Dne 23.2.2012 v 11.34 hod. oznámil zaměstnanec ostrahy podniku v DC3, že jej kontaktovali zaměstnanci podniku s oznámením, že cizí osoby se snaží odcizit ze skladu železný materiál. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP a byla vyrozuměna PČR, která na místo taktéž vyslala hlídku. Hlídky MP a PČR zjistily, že ze skladu byl odcizen železný materiál. Hlídky provedly kontrolu okolí a dva pachatele i s odcizeným materiálem zadržely v DC1. Jednalo se o známé firmy, sedmapadesátiletého a padesátiletého muže z Děčína. Řešení události převzala PČR.


Zdroj: MP Děčín