Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 5.2.2012 ve 22.55 hod. oznámila na služebně MP v DC4 žena, která  byla venčit psa, že v Jeronýmově ulici viděla ležet na zemi nějakého opilce a má obavu, aby tam nezmrzl. Na místo se okamžitě dostavila hlídka MP, která nalezla ležet silně opilého třicetiletého muže z Děčína. Dotyčný se sice snažil s hlídkou komunikovat, měl ale silně zakrvácený obličej, proto mu byla přivolána lékařská záchranná služba. Lékař rozhodl o převozu muže na ošetření do nemocnice.

Dne 5.2.2012 v 01.05 hod. oznámila obsluha baru v DC9, že se to před hospodou pere. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se do sebe pustili dva muži. Jeden z nich ležel na zemi v bezvědomí, druhý měl zlomený nos a tržnou ránu na noze. Na místo se dostavila záchranná služba a Policie ČR. Lékař rozhodl o převozu zraněných do nemocnice. Doprovod zajišťovala hlídka MP.

Dne 4.2.2012 v 05.07 hod. oznámil řidič autobusu, že přijel na točnu v DC27, z autobusu vystoupila podnapilá žena, která po několika krocích spadla ze srázu. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která zjistila, že šestadvacetiletá žena má krvácející zranění hlavy a stěžuje si na bolest ruky. Hlídka poskytla zraněné první pomoc a na místo přivolala záchrannou službu, která ženu převezla na ošetření do nemocnice.

 Dne 3.2.2012 ve 23.45 hod. v DC1 v ulici Labská zastavila hlídka MP vozidlo značky Peugeot, jehož řidič neměl vozidlo zcela zjevně pod kontrolou a kličkoval po vozovce. Hlídka zjistila totožnost řidiče, který při vystoupení z vozidla vrávoral, stál sotva na nohou a byl z něho silně cítit alkohol. Jednalo se o padesátiletého muže z Ústí na Labem. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která u řidiče provedla orientační dechovou zkoušku, která ukázala 2,99 promile. Řešení události převzala PČR.

 

 Zdroj: MP Děčín