Rubriky
Zprávy

Vyšlo podzimní číslo zpravodaje České Švýcarsko

Krásná Lípa, 21. 11. 2011 Aktuální číslo zpravodaje České Švýcarsko vydávaného správou národního parku je od dnešního dne k dispozici všem zájemcům. Klasická „papírová“ verze bude v nejbližších dnech k dostání v regionálních turistických informačních střediscích a bude také distribuována místním obyvatelům spolu s lokálními periodiky. Elektronická verze je ke stažení na internetových stránkách správy národního parku www.npcs.cz v sekci „Pro návštěvníky i místní“. (nebo v příloze tohoto článku – pozn. redakce)

Jako již tradičně nabízí také toto číslo mnoho článků o aktuálním dění v národním parku, uskutečněných akcích pořádaných správou národního parku,  informace o zajímavých druzích rostlin a živočichů, geologické okénko či příspěvky věnující se bohaté kulturní historii Českého Švýcarska. V rubrice Rozhovor jsme tentokrát vyzpovídali pana Filipa Brodského, nového ředitele Obecně prospěšné společnosti České Švýcarsko. Nezapomněli jsme ani na dětské čtenáře, pro které je připravena tradiční soutěž o ceny. Součástí tištěné verze zpravodaje je také barevný plakát „Rys ostrovid“.

Zpravodaj České Švýcarsko vychází dvakrát ročně (na jaře a na podzim). Všechna dosud vydaná čísla jsou ke stažení na internetových stránkách správy národního parku www.npcs.cz v sekci „Pro návštěvníky i místní“.
Zdroj: www.npcs.cz

 

Attachments

  1. Zpravodaj NPCS 2_2011 (697.3 KiB)