Rubriky
Sport Zprávy

Začíná nová sezona 2.NHL

Mužstvo HC Děčín vstupuje do nové sezony 2.NHL na domácím ledě. V prvním utkání se na děčínském ledě střetnou celky HC Děčín vs. HC Benešov.  Vodní vlci v přípravě nedokázali porazit ani jednoho druholigového soupeře a tudíž se od nich dá očekavat velká touha po vítězství a napravení reputace. Pozor by naši měli dávat především na benešovského Michala Kaňku, který v loňském roce nasbíral ve 34 utkáních  77 bodů (42 golů, 35 asistencí). Dřívější hráč Kladna, Kadaně a Třebíče je největší ikonou benešovských. V loňské sezoně tímto výkonem dokázal vyhrát bodování celé 2.NHL. Naše družstvo však nebude chtít připustit žádné překvapení a o první letošní body se bude prát do poslední vteřiny zápasu.
 
Utkání se hraje v sobotu 10.9. od 15,30 hod.!
 
Soupiska z posledního utkání HC Vodní Lvi Benešov:
Matoušek (Holánek) – J. Verbík, Zeman, R. Verbík, Dvořák, Jaškin, Srdínko – Jágr, Kaňka, Decsy – Holánek, Vacek, Žoha – Strnad, Fedoročko, Němec, Šrámek, Medřický
  
Utkání zahájí minuta ticha za tragicky zesnulé hokejisty, kteří přišli o život při středeční letecké havárii. Ve čtvrtek odpoledne bude u pokladen zimního stadionu vytvořeno pietní místo, kde budou moci lidé přijít uctít pámátku tří českých reprezentantů Jana Marka, Karla Rachůnka a Josefa Vašíčka. 
 
Martin Pošusta

Zdroj: HC Děčín