Rubriky
Zprávy

Události městské policie

Dne 10.7.2011 v 21.30 hod. spatřila hlídka MP v DC6 dva muže, kteří se vzájemně fyzicky napadali a několik dalších lidí tomu přihlíželo. Hlídka od sebe muže odtrhla a zjistila jejich totožnost. Jednalo se o dvacetiletého mladíka z Děčína a sedmadvacetiletého muže z Jílového. Oba sdělili, že důvodem vzájemného napadení byl spor o dívku. Jeden z účastníků incidentu měl poraněnou tvář, přivolání lékaře ale odmítl, stejně tak přivolání hlídky PČR s tím, že si na ošetření do nemocnice dojede sám. Ve 22.30 hod. požádala PČR o vyslání hlídky MP do čekárny chirurgické ambulance nemocnice v DC2, kde se vzájemně fyzicky napadají osoby. Na místo byly vyslány hlídky MP, které zjistily, že se jedná opět o aktéry výše uvedeného incidentu. Strážníci jim v napadání zabránili, účastníky potyčky zadrželi a předali Policii ČR, která událost převzala k dořešení.

Dne 10.7.2011 v 00.44 hod. oznámil občan, že v DC32 se v ulici Kamenná nacházejí osoby, které údajně převracejí kontejnery. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že dva mladíci tam přenášeli přenosné dopravní značky. Hlídka zjistila jejich totožnost. Jednalo se o dvaadvacetiletého a osmnáctiletého mladíka z Děčína. Dotyční za dohledu hlídky umístili značky zpět na původní místo. Přestupek řešila hlídka na místě uložením blokových pokut.

Dne 9.7.2011 v 00.40 hod. oznámil občan z DC8 rušení nočního klidu hlasitou hudbou z jednoho obytného domu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která po příjezdu zjistila puštěnou hlasitou hudbu z jednoho bytu. Hlídkou byl kontaktován devětadvacetiletý nájemník bytu, který uvedl, že slaví narozeniny. Hudbu na pokyn hlídky vypnul, přestupek řešili strážníci domluvou.

Dne 8.7.2011 ve 21.55 hod. oznámil občan, že byl napaden v DC1 v parku na Mariánské louce. Na místo byly vyslány hlídky MP, které na místě zadržely dva údajné útočníky. Na místo byla přivolána sanita, která napadeného převezla na ošetření do děčínské nemocnice. Události si k dořešení převzala přivolaná hlídka PČR.

Zdroj: redakční pošta