Rubriky
Zprávy

A-tým BK Děčín se rozloučil s fanoušky

Ve čtvrtek se A-tým BK Děčín rozloučil s fanoušky po úspěšné bronzové sezóně… Na programu byl fotbalový turnaj na hale (podle počtu příchozích byla vytvořena 4 družstva), potom se zájemci společně s členy A-týmu přesunuli do restaurace U Gastona, kde byl promítnut videosestřih z celé sezóny a také ze série s Nymburkem… Poté následovala beseda s vedením a hráči. Závěrem si vítězové aukce vyzvedávali vydražené předměty.

Ve fotbalovém turnaji byly vidět různorodé výkony, ale někteří účastníci šli do soubojů opravdu „natvrdo“. Dynamika zápasů však byla znatelná a kvalita samozřejmě vysoká… Tempo zápasů si nic nezadalo s mistrovskými utkáními. První tři týmy získaly ocenění v podobě dortů od společnosti INPEKO.

Následné videosestřihy byly odměněny potleskem a pak už následovala debata… Fanoušci se zajímali nejen o příští sezónu v BK, ale také o mužskou reprezetnaci, která v létě v Děčíně odehraje kvalifikační duely i o další zajímavá témata…

Nakonec byly předány vydražené předměty charitativní aukce jejich novým majitelům. Do aukce byly věnovány podepsané fotografie hráčů a sami hráči přispěli svými dresy apod. Díky této aukci jsme získali 33.250 Kč, které věnujeme malé Karolínce. Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným…!

Zdroj/foto: www.bkdecin.cz