Rubriky
Zprávy

MP Děčín – události

Dne 8. 5. 2011 v 08.57 hod. oznámil občan, že u závor pod Červeným Vrchem v DC4 vidí nějaké muže, kteří zpoza trafostanice vynesli nějaké pneumatiky a zřejmě čekají na odvoz. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o hliníková kola, dále hliníkový vozík, dva elektrické radiátory a horolezecké sedlo. Muži tvrdili, že veškerý materiál našli. Hlídka zjistila jejich totožnost, jednalo se o čtyřicetiletého a osmatřicetiletého muže z Děčínska. Jejich tvrzení nebylo příliš hodnověrné, proto byla přivolána PČR, která si vše převzala k prověření.

Dne 7.5.2011 ve 13.30 hod. oznámil občan z DC4, že u sportovní haly za Hlavním nádražím v DC4 probíhá nějaká akce a hosty tam obtěžuje podnapilý muž. Na místo byla vyslána hlídka MP, která sdělila, že se jedná o podnapilého osmatřicetiletého problémového bezdomovce. Strážníci jej z místa vykázali.

Dne 6.5.2011 v 11.40 hod. oznámila žena, že před prodejnou v DC1 se nachází nějaký podezřelý muž s velkým psem. Hlídka MP na místě kontaktovala šestapadesátiletého bezdomovce, který pil alkohol na místě, kde je to vyhláškou města zakázáno. Hlídka s ním vyřešila přestupek uložením blokové pokuty a z místa ho vykázala.

Dne 6.5.2011 v 10.55 hod. oznámila ostraha firmy v DC1, že v objektu se pohybuje nějaký bezdomovec, který obtěžuje lidi. Hlídka MP na místě kontaktovala známého osmatřicetiletého bezdomovce, který se choval agresivně. Hlídka MP ho z místa vykázala a za přestupek spočívající ve veřejném pohoršení mu uložila blokovou pokutu.

Dne 5.5.2011 ve 21.25 hod. oznámil občan z DC4, že jim někdo chodí po půdě domu a požádal o příjezd hlídky MP. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na půdě zadržela třicetiletého muže z Děčína. Nájemníci domu následně zjistili na půdě vyvrácené dveře. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 5.5.2011 ve 20.41 hod. oznámila recepční z hotelu v DC1, že do hotelu, kde mají soukromou akci, přišel podnapilý muž, který svým chováním tuto akci narušuje. Na výzvy, aby z hotelu odešel, nereaguje. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že jde o osmatřicetiletého muže z Děčína. Hlídka jej následně z hotelu vykázala.

 Dne 5.5.2011 byl hlídkou MP přistižen u školy v DC7 při kouření cigarety žák osmé třídy. Dotyčný byl hlídkou předán řediteli ZŠ. Hlídkou bylo zjištěno, že mladíkovi prodala cigarety obsluha večerky v DC7. Přestupek s ní hlídka vyřešila na místě uložením blokové pokuty.

Zdroj: MP Děčín