Rubriky
Zprávy

Levi´s show3 – Charlie straight

Již 3. zábavná show v Děčíně ve Škuneru, která se stává tradicí!

Od 20h v sobotu odstartuje velkolepá párty, které dominuje 90 min. koncert britpopové kapely CHARLIE STRAIGHT. Skupina zpívá anglicky a je silně ovlivněna britskou scénou, zejména kapelami jako Coldplay, Radiohead, The Kooks a dalšími. Kapela se pohybuje na pomezí indie rocku a brit popu, definuje ji však zvuková a výrazová pestrost a precizní angličtina zpěváka Alberta Černého. Deska She’s A Good Swimmer získala i ocenění za nejlepší album roku v hudebních cenách Anděl 2009.

V rámci večera vystoupí DJ´s projekt SoundPhonique (Marshall & Baahra), který má pod záštitou jak djing, tak live zpěv, a vlastní hudební produkci. Rytmické, dynamické funky groovy, které mohou přecházet od striktního tech-house až po hravé a energické progressive-minimal rytmy. Toto DJ´s duo vystupuje v takových klubech jako je Roxy, Radost FX, Duplex, Mecca,SaSaZu, Studio 54.

V průběhu večera proběhne několik módních přehlídek globální značky LEVI´S v čele se známou českou modelkou Kateřinou Průšovou a sexy mužem roku Kamilem Jelínkem. Celým večerem s mnoha soutěžemi o atraktivní ceny bude provázet známý moderátor.

Vstupné předprodej 220Kč / na místě 250Kč