Rubriky
Sport Zprávy

Jan Bejček = BK Děčín

Jan Bejček. Že Vám to jméno někoho připomíná? Samozřejmě. Rozehrávač tohoto jména nastoupil v děčínských barvách v letech 1996 až 1999 k celkem 90-ti utkáním, v nichž nastřílel dohromady 520 bodů. A byl také členem památné party, jenž v roce 1998 získala pod vedením trenéra Skokana pro děčínský klub první bronzovou medaili!

Nyní se BK Děčín dohodl s Janem Bejčkem na dlouhodobé spolupráci. Nejedná se však ani o již zmíněného hráče, ani o shodu jmen. Jedná se o Jana Bejčka mladšího, tedy o syna našeho bývalého rozehrávače. Honza (17 let), je odchovancem Ústí nad Labem a poslední dvě sezóny působil v BC Sparta Praha. Nyní přestupuje do BK Děčín, kde by měl být příslibem do budoucna.

Lukáš Houser (generální manažer BK Děčín): „Honza by měl být dalším kamínkem do naší mozaiky do budoucna. Vzhledem k jeho věku je však zatím předčasné mluvit o jeho současném zapojení do týmu. Předpoklady má a teď už je jenom na něm samotném, jak tuto výzvu přijme a jak se s ní popere. V každém případě jsme rádi, a to i vzhledem ke spojení jeho otce s historií našeho klubu, že u nás Honzu máme.“

Zdroj: www.bkdecin.cz