Rubriky
Zprávy

Policisté pátrají po sedmatřicetiletém muži z Děčínska

DĚČÍN – Děčínští policisté pátrají po sedmatřicetiletém muži z Děčínska. Do současné chvíle o sobě nepodal žádnou zprávu. Naposledy byl spatřen ve Vysoké Lípě na Děčínsku v pondělí 22. července 2019. Pohybovat se může prostřednictvím červeného osobního automobilu zn. Škoda Octavia, se státní poznávací značkou DCK 65-43.

K popisu pohřešovaného můžeme dále uvést, že v v době odchodu z domova měl na sobě: tmavě modré triko s krátkým rukávem zn. HITECH (na hrudníku s obrázkem terče), černé kraťasy s kapsami (tzv. kapsáče) se vzorem světle fialové kostičky, s černým opaskem. Na nohou měl sportovní boty zn. BOTAS v červeno-modro-bílé barvě.

Bližší informace společně s fotografií naleznete také zde.

Policisté pátrají ve zdravotnických zařízeních a na dalších místech, kde by se pohřešovaný mohl pohybovat a prověřují veškeré kontakty. Do současné chvíle bez úspěchu .Žádáme proto každého, kdo pohřešovaného muže nebo červené vozidlo se zmiňovanou SPZ zahlédl, případně oplývá informacemi směřujícími k vypátrání ztracené osoby, aby se neprodleně obrátil na nejbližší policejní služebnu anebo na tísňovou linku Policie České republiky 158.

Za případnou pomoc, ochotu a vstřícnost při pátrání děkujeme.

Děčín 23. července 2019
por. Bc. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín