Rubriky
Zprávy

VELETRH ŠKOLA DĚČÍN 2017 – letos v dřívějším termínu

Tradiční veletrh vzdělávání VELETRH ŠKOLA DĚČÍN 2017 se uskuteční v úterý 17. 10. 2017 od 8,30 do 18,00h v Obchodním centru PIVOVAR DĚČÍN. Veletrh přináší aktuální nabídku vzdělávacích programů středních škol v regionu a dalších škol mimo region pro školní rok 2018 – 2019.

Jako organizátoři veletrhu se vždy snažíme, aby škála vystavovatelů byla pestrá, a aby zde každý z žáků devátých ročníků našel svůj směr. Při přípravách veletrhu usilujeme také o to, aby se veletrh stal významným informačním zdrojem nejen pro samotné žáky, ale také pro jejich rodiče. Již potřetí budou mezi vystavovateli, mimo středních škol, také místní významní zaměstnavatelé, prostřednictvím kterých bychom rádi upozornili na možnosti pracovního uplatnění v regionu.

V rámci veletrhu připravujeme několik doprovodných akcí. Výtvarné soutěže s tématem volby povolání o hodnotné ceny, prezentace, praktické ukázky a vstupy vystavovatelů. Doporučujeme navštívit stánek #9to9, kde se s Vámi bývalí deváťáci podělí o čerstvé zkušenosti z přijímacího řízení na střední školy.

Více o veletrhu na facebooku nebo na www.skoladecin.cz
Přejeme Vám dobrý vítr a správný směr…
Realizační tým veletrhu

Zdroj: Magistrát města Děčín